Nieuws
Verbouwing in zomervakantie
In de zomervakantie wordt de luchtverversingsinstallatie grondig verbouwd. Overal liggen plafonds open, er komen nieuwe buizen en de machinekamer op het dak wordt vervangen. Het lokaal van dhr.Rotteveel wordt door de werklui gebruikt als magazijn.


Update 4 augustus: er wordt hard gewerkt. Het lokaal van dhr. Rotteveel ziet er niet meer uit als een magazijn, heel veel buizen zitten inmiddels op hun plek. De flafonds liggen nog open, er hangen kabels naar beneden en overal ligt stof.

Update 11 augustus: de plafonds zitten weer dicht, alleen op plaatsen waar nog wat ingeregeld moet worden is er nog een plafondplaat niet teruggezet. Het hardboard op de vloeren is gedeeltelijk al weggehaald. Volgende week schoonmaken.
Juni 2017, schoolverlaters
Op 29 juni namen we afscheid van onze schoolverlaters. De meeste leerlingen ontvingen hun Diploma Praktijkonderwijs, een enkeling verliet de school met een getuigschrift. En een deel van de leerlingen ontving ook het MBO-diploma Entree-opleiding.

We feliciteren Imane, Jeremy, Hatice, Mohammed, Sabri, Dervishan, Yunus, Emirhan, Emmanuel, Tycho, Christiaan, Zoey, Stefano, Chris, Azizcan, Yihad, Youssra, Btandon, Jennifer, Can, Rabia, Sumeyra, Sefa, Sheni, Moushine, Nilay, Merve, Benjamin, Alisha, Souhaila, Khusi, Yannick, Mehmet, Pers, Jawad, Sloiviënne, Chaimae, Rana, Mohamed, Xioriënda, Redouan, Zehra, Mohamed, Whitney, Fadime, Özgü, Nick en Guleed.

We wensen alle schoolverlaters het beste in jullie toekomst, en hopen wel nog van jullie te horen.


Magister
Magister is al jaren ons computerprogramma voor leerlingadministratie en de aanwezigheid van leerlingen.
Magister kan veel meer dan alleen leerlingadministratie en aanwezigheid. Het kan via een app op de smartphone of tablet ouders en leerlingen het lesrooster en roosterwijzigingen laten zien, het kan cijfers bijhouden en laten zien, het heeft een huiswerkagenda.
We zijn druk bezig deze mogelijkheden uit te proberen. Bij dit uitproberen lopen we tegen problemen en vreemde resultaten op. Omdat we nog aan het experimenteren zijn hoeven ouders en leerlingen zich van rare cijfers (bijvoorbeeld een nul) niets aan te trekken.
Radio Den Haag FM
Op vrijdag 4 november werden mevr. De Vette en dhr. Mulder geïnterviewd bij De goede zaak, een radioprogramma van
Den Haag FM.

Meer info en uitzending gemistOok mevr. Zwanenburg is geïnterviewd, op vrijdag 11 november.

Meer info en uitzending gemist

Certificaat 'Veilige school'
Onze school heeft het Certificaat Veilige School uitgereikt gekregen. Om dit certificaat te krijgen moet een school zich actief inspannen om de school veiliger te maken voor leerlingen, docenten en medewerkers. Denk hierbij aan de schoolregels, veel aandacht voor de omgang met elkaar en de sfeer, contact met leerplicht en de politie. Ook fysieke veiligheid is van belang: voorbeelden zijn het hek om het schoolplein en camerabewaking. We voldoen als school aan de eisen die gesteld worden en hebben een plan van aanpak gemaakt om te zorgen dat dit zo blijft. En we zijn er trots op dat we ons 'Veilige school' mogen noemen..

De gemeente stelde de veiligheidseisen en het daaraan gekoppelde certificaat in om scholen te stimuleren zich extra in te spannen om de veiligheid op- en rond school te bevorderen. Continue aandacht voor veiligheid op- en rond school is van groot belang. Een stabiele en veilige schoolomgeving zijn een voorwaarde om goed te presteren.


Archief